Oblik nosa može dosta da kaže o karakteru muškarca koji ga nosi

 

 

 

Urbana legenda o velikom nosu i velikom ponosu je davno razbijena, ali svejedno oblik nosa može dosta da kaže o karakteru muškarca koji ga nosi, evo šta stručnjaci kažu o tipovima nosa.

 

Prćast nos odaje staloženog, praktičnog i razumnog muškarca, uvijek voljnog da pomogne osobama koje voli. Voli da bude u centru pažnje, gdje dolazi zabavnim i duhovitim doskočicama, ali zato nije ništa manje ambiciozan od drugih, naprotiv. Nije avanturistički raspoložen u ljubavi i odlično čuva tajne.

 

Mesnat nos imaju emotivni i velikodušni muškarci, koji odlično skrivaju prava osjećanja. Velike su šanse da će ostati sam cijelog života ako se ne oženi do četrdesete, iako je odličan ljubavnik. Ali, kako voli dominirati u vezama, upravo je to najveća prepreka.
Kukast nos imaju muškarci koji izgledaju kao uporne, stabilne i snažne osobe, ali ustvari se radi o nesigurnim ljudima koji ne mogu sami rješavati svoje probleme. Nestrpljivi i svadljivi, uvijek misle da su u pravu. Što se tiče veza, privlači ih jedino seks.

Pravilan nos nose lako zaljubljivi ljubitelji dugih veza, vjerni i ljubomorni muškarci. Radoznali su i vole eksperimentisanje, ali istovremeno sve analiziraju, pa ih drugi doživljavaju kao cjepidlaku. Voli dugo osvajati stidljive žene, ali istovremeno je uobražen i omalovažava ljude koji su slabiji.

 

Izvor: metro-portal.hr

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *